Logo Puffino Home Snorkel Foto's Techniek Contact Links

Links

Informatie over Land Rovers

Verwante sites van de liefhebbers

  • Sleutelruimte te huur
  • Chris 110 Chris is ook eigenaar van een ex-mariniers 110, hij is erg met zijn auto bezig. Heel interessante site voor wie iets wil weten over camperinrichting, motor-revisie, 200tdi inbouw etc.

Bedrijven

Het is niet mijn gewoonte om me in te laten met het promoten van bedrijven. Ik vind echter dat een paar het toch verdienen om genoemd te worden.

  • HAKOM automaterialen Nieuw-Vennep HAKOM is een bedrijfje in automaterialen. Ooit gestart als revisiebedrijf voor starters en dynamo's, gingen ze voorraden bijhouden van onderdelen. Van het een kwam het ander. Geweldig bedrijf, leveren veel, zijn creatief in het meedenken en helpen graag meedenken. Ik moet ook nog vermelden dat zij niet gaan voor de hoge prijs, maar voor de werkende oplossing.
  • Hendrik Swane Hendrik Swane is een vriendelijke en zeer enthousiaste jongen, die met het juiste ondernemershart alles doet wat Land Rovers ten goede komt. Hij regelde gezamelijke inkoop in het buitenland, geeft cursussen die duur lijken maar gauw zijn terugverdiend, en nam graag jouw Land Rover onder handen om hem te onderhouden. Hij is nu woonachtig in Frankrijk, en daar komen vast ook erg leuke dingen uit in de toekomst.
  • IQ-Parts. Een bedrijf die met groot enthousiasme slangen levert, waarmee je je auto van lucht kunt voorzien. Allerlei flexibele, harde, vormvaste, buigzame of juist niet. En de klemmetjes natuurlijk. Verstand heeft ie, aardig en vol service.
  • Blick, een fabrikant van autolampjes. Prachtig overzicht allerlei soorten lampjes die in auto's worden gebruikt. Ik weet dat nooit, als ik een lampje zie, welk type dat is. Hier kun je ze op plaatjes opzoeken, netjes gecategoriseerd.